Allan Axelsen

Født 1958 i Nordjylland, spillede en del fodbold, trompet og klaver dengang. Gift med Anette, har 5 børn. Nu spiller jeg fodbold og er menighedsrådsformand i min fritid.
Jeg blev færdig som læge i 1987, studerede her i Aarhus og har boet i byen siden 1979. Mine særinteresser er medicinske sygdomme, f eks blodtryk, hjerte- og lungesygdomme, sukkersyge og andet der behandles med piller! Jeg var 1. reservelæge i Brædstrup på en medicinsk afdeling i 7 år.
Praktiserende læge i Risskov fra 1999 - det er jeg glad for.

Jette Høst Fausholt

Født 1965 i Silkeborg.  Spillet fodbold, håndbold og været KFUK-spejder i Bramming.  Studerede til læge i Århus, hvor jeg blev færdig i 1993. Boede i Holstebro i 7 år,hvor jeg blev speciallæge i almen medicin i 2002. Har haft en del lægevikariater rundt om i Norge og Sverige og har i kortere perioder arbejdet som læge i Nepal og Nigeria. Kom ind i praksis her januar 2007 og er meget glad for det.  Jeg interesserer mig bredt for medicinske sygdomme også for rejsemedicin. 
Gift med Henning, sammen har vi et barn, han har 2 børn fra tidligere.  Vi bor i Odder.

Kirsten Olesen

Sygeplejerske

 

 

 

 

Helle Astrup

Sekretær

 

 

 

 

Majbrit Bruun Andersen

Født i 1974. Blev færdigudannet som læge i Odense jan. 2006. Efterfølgende var jeg med familien i Grønland, hvor jeg arbejdede som læge i 1½ år. Vi flyttede til Saksild tæt på Odder, hvor jeg bor med min mand Søren og vores 3 børn og snart en hundehvalp.

Jeg mangler nu 15 mdr. i min speciallægeudannelse som praktiserende læge. Den tid skal jeg afvikle her i klinikken.

Jeg har via de mange forskellige sygehusophold i medicinsk, kirurgisk, gynekologisk og psykiatrisk regi efterhånden fået et godt fundament til at være praktiserende læge.

Vesna Zikovic  sekretær

Lægerne Axelsen og Fausholt, Vestre Strandalle 56, 8240 Risskov - Tlf: 86177674, Fax: 86179574